PC kassor som passar just dig och din bransch!

SHARP har nyligen tagit fram sitt eget PC kassasystem som bygger på den populära Nutid plattformen. Och istället för att bygga ett kassasystem som skall passa alla branscher har de valt att bygga 4 olika modeller som skall passa just er. Programmen är framtagna och utvecklade i Sverige för den Svenska marknaden och de Svenska lagkraven.

Detaljhandel och grossister:

SHARP PC Kassa Retail

Komplett restaurangsystem:

SHARP PC Kassa Hospitality

Frisörer och fitnessanläggningar:

SHARP PC Kassa Wellness

För dagligvaruhandeln:

SHARP PC Kassa Supermarket

SHARPS kassasystem drivs alltid av den senaste hårdvaran. RZ-X650 är lösningen för modern kassahantering. Kraftfull pekskärm som kan vridas både i höjdled och i sidled för bästa ergnomi. Det finns möjligheter att koppla på magnetkortsläsare och flera olika typer av kunddisplayer. Det är en driftsäker skärm som tillsammans med SHARPS programvaror ger dig som kund oslagbar kvalitet.

SHARP RZ-X650 Halmstad Kassaregister
SHARP RZ-X650 Halmstad Kassaregister

Kassan är förberedd med Windows POSReady 2009 vilket är den senaste versionen av Windows för PC Kassor.

PC kassor som passar just dig och din bransch!

One thought on “PC kassor som passar just dig och din bransch!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.