Net 1

Bredbandet som fungerar!
Idag finns det många olika bredbandstjänster och operatörerna slåss om att vara både billigast och snabbast. Att bredbandet sedan har täckning där du som kund befinner dig är inte en självklarhet. Det Net 1 kommunicerar är täckning, ett mobilt bredband som verkligen fungerar!
  • Mobilt Turbo 3G modem med inbyggt WiFi
  • Kräver ingen installation
  • Laddningsbart batteri för avbrottsfri drift
  • Levereras med 220V, 12V adapter och nätverkskabel
  • Extern antennanslutning

Net 1 erbjuder ett rikstäckande Turbo 3G-nät på den beprövade NMT 450-frekvensen vilket ger dig som kund en unik bredbandstäckning. Idag täcker vi över 95% av Sveriges yta medan våra konkurrenter tillsammans endast når 50%. Detta enligt Post- och Telestyrelsens bredbandskartläggning som publicerades 2010. Vi använder oss dessutom av tekniken CDMA som har över 500 miljoner användare, bland annat i USA och Kina.

Kontakta oss för mer information!

 

Net 1

One thought on “Net 1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.