ICT250 Bredbandsterminal

Ingenico ICT250, ny snabb kortterminal som kan anslutas till ditt Sharp PC Kassasystem. Ingenico ICT250 ansluts med med kabel till vanligt vägguttag samt till fast bredband. Terminalen kan även anslutas till en så kallad Magic Box, då är inkommande kabel endast en smidig spiralsladd, detta är en bra lösning för dig som räcker över terminalen till kund. Magic Box minskar risken för kabelbrott och trassel. Enkelt och rent!

Ingenico ICT250 är utrustad med en tydlig LCD-display i färg samt stora belysta knappar och väljer du till Pin-Padenheten finns det även belysning som visar var kortet skall sättas in.

Bra och genomtänkt!

Kassakoppling – Ingenico ICT250 kan kopplas samman med ditt Sharp PC Kassasystem. När du slagit in dina varor i kassan och ser att kunden skall betala med kort trycker du på kassans knapp märkt KORT. Beloppet överförs nu från kassa till kortterminal och kunden behöver endast sätta in sitt kort och trycka kod. Kvitto skrivs ut på kassan och utskrift på att transaktionen är genomförd sker på kortterminalen. Att ha en kassakopplad kortterminal underlättar väsentligt kassahanteringen och minimera risken för felslag!

Ingenico ICT250 framifrån